top of page
Kampen-skyline_edited.jpg
Over mij en RS mediation 

Bij een scheiding komen vele vragen bovendrijven. Dit is heel normaal en ook niks om je zorgen over te maken. Een van de eerste dingen die je jezelf moet afvragen is: ga ik scheiden met of zonder mediator?

Ronald Stein

Een mediator in de hand nemen kan erg handig zijn. De bemiddelaar neemt een neutrale positie in en biedt zowel een luisterend oor als de informatie die je op dat moment nodig hebt. Dit alles doen we samen, en proberen we een lang en ingrijpend juridisch proces te voorkomen. Maar wat is voor jou de ideale mediator en wat kan ik persoonlijk jullie bieden in deze periode?

 

Persoonlijk betrokken 

Het gevoel om het eerlijk en goed te doen voor de kinderen voor me(ex)partner maar ook voor jezelf is bij veel mensen aanwezig. En daarom vinden wij het als mediation kantoor zo belangrijk om persoonlijk betrokken te zijn. Jullie als partijen en wij als mediation kantoor. Samen zoeken naar de best mogelijke oplossing. 

 

Samen, als gezin, zoeken naar oplossingen 

De wil en interesse om te bemiddelen en te helpen zijn altijd een groot onderdeel geweest van ons basis principe. Om zo iedereen goed van dienst te kunnen zijn heeft ons kantoor zich verdiept in de diverse relatieproblematieken en communicatietechnieken welke van toepassing kunnen zijn bij een familie mediation. Want ondanks de beslissing van scheiding blijven jullie als ouders het middelpunt van de gezin of willen jullie als individu na het afsluiten van deze periode een goed gevoel overhouden aan deze periode, hoe moeilijk deze ook was. 

Als Mediation kantoor staan wij voor het creëren van meer begrip voor ieders standpunt en argumenten om zo samen naar een werkbare oplossing te zoeken waarin iedereen gelukkig is.

Wat anderen over mij zeggen

Erwin Mulder

Maandag, 21 februari 2022

Een zeer fijne mediation gehad vanaf het begin tot aan het einde alles goed doorgenomen en veel praktische dingen voorgesteld om er samen uit te komen nogmaals bedankt rs mediation

Ronald van der Poel

Donderdag, 17 februari 2022

Ronald Stein is zeer goed in zijn vak, en heeft ons goed geholpen met de schijding en zeer begaan kan goed luisteren niks mis mee hij krijgt van mij een tien . Zal hem ook zeker aanraden bij anderen

Met vrg, Ronald van der Poel

Jedaja Strijker

Vrijdag, 08 oktober 2021

Helder en duidelijk geholpen door maatwerk te leveren

Mylene

Maandag, 06 september 2021

Ronald heeft passie voor zijn vak als mediator. Ronald is duidelijk en direct in zijn communicatie. Legt alles goed uit en probeert samen tot een oplossing te komen. Kinderen staan bij Ronald op nummer 1, tijdens het hele proces van scheiding. De communicatie met de kinderen ging ook erg goed, Ronald weet snel wat er speelt, ook al zeggen de kinderen het niet direct. Als je vragen hebt kun je altijd bij hem terecht!

Femke

vrijdag, 12 juni 2020

Ik ben met Ronald in contact gekomen via een vriendin. Ronald heeft mij totaal belangeloos advies gegeven en een luisterend oor geboden. Ik heb dit als zeer bijzonder ervaren, waar kom je dit nog tegen. Ronald stelde zich heel belangstellend op en gaf mij een gevoel dat er echt iemand naar mij luistert, zonder oordeel en zonder je meteen onder te dompelen met adviezen. Hij geeft veel ruimte voor de emotionele kant van een scheiding zonder uit het oog te verliezen dat er wel een hoop te regelen valt. Heel warm en betrokken. De informatie die hij mij gegeven heeft was ook echt passend en nuttig.

Bedankt Ronald
 

Sigrid van der Veer

Donderdag, 30 april 2020

Ronald helpt graag mensen om vooruit te kunnen.
Is hier open/eerlijk en oprecht in!
Voor vragen kan je altijd bij hem terecht.
Hij denkt mee en zoekt samen met jou naar oplossingen.
Geeft steun waar nodig is.

Cathelijn
Donderdag, 30 april 2020

Ik heb Ronald leren kennen als een open en authentiek mens. Duidelijk en direct in zijn communicatie en dat waardeert en stimuleert hij ook bij anderen. Gemotiveerd om het beste uit zichzelf en de ander te halen.
bottom of page