Over RS Mediation

Over mij en RS mediation 

Bij een scheiding komen vele vragen bovendrijven. Dit is heel normaal en ook niks om je zorgen over te maken. Een van de eerste dingen die je jezelf moet afvragen is: ga ik scheiden met of zonder mediator? Een mediator in de hand nemen kan erg handig zijn. De bemiddelaar neemt een neutrale positie in en biedt zowel een luisterend oor als de informatie die je op dat moment nodig hebt. Dit alles doen we samen, en proberen we een lang en ingrijpend juridisch proces te voorkomen. Maar wat is voor jou de ideale mediator en wat kan ik persoonlijk jullie bieden in deze periode?

 

 

 

Persoonlijk betrokken 

 

Net als vele anderen ben ik, tijdens mijn scheiding, tegen een hoop onduidelijkheden aangelopen als het gaat om juiste en duidelijke afspraken tijdens het scheidingstraject. Dit heeft gezorgd voor onbegrip, ergernis en verdriet. Met deze ervaring op zak en de motivatie om ervoor te zorgen dat anderen beter worden geholpen in dit proces, heb ik besloten om als adviseur te gaan helpen bij diverse gezinnen tijdens hun scheidingstraject.

 

 

 

Samen, als gezin, zoeken naar oplossingen 

 

De wil en interesse om te bemiddelen en te helpen zijn altijd een groot onderdeel geweest van mijn persoonlijkheid. Om iedereen goed van dienst te kunnen zijn heb ik mij verdiept in diverse relatieproblematieken en communicatietechnieken en heb vervolgens bewust gekozen om mezelf bezig te houden met familie

mediation, waarbij het gezin het middelpunt is in alle gesprekken die we samen voeren. Als mediator sta ik voor het creëren van meer begrip voor ieders standpunt en argumenten om zo samen naar een werkbare oplossing te zoeken waarin iedereen gelukkig is.