Over RS Mediation

Over mij en RS mediation 

Bij een scheiding komen vele vragen bovendrijven. Dit is heel normaal en ook niks om je zorgen over te maken. Een van de eerste dingen die je jezelf moet afvragen is: ga ik scheiden met of zonder mediator? Een mediator in de hand nemen kan erg handig zijn. De bemiddelaar neemt een neutrale positie in en biedt zowel een luisterend oor als de informatie die je op dat moment nodig hebt. Dit alles doen we samen, en proberen we een lang en ingrijpend juridisch proces te voorkomen. Maar wat is voor jou de ideale mediator en wat kan ik persoonlijk jullie bieden in deze periode?

 

Persoonlijk betrokken 

 Het gevoel om het eerlijk en goed te doen voor de kinderen voor me(ex)partner maar ook voor jezelf is bij veel mensen aanwezig. En daarom vinden wij het als mediation kantoor zo belangrijk om persoonlijk betrokken te zijn. Jullie als partijen en wij als mediation kantoor. Samen zoeken naar de best mogelijke oplossing. 

 

Samen, als gezin, zoeken naar oplossingen 

De wil en interesse om te bemiddelen en te helpen zijn altijd een groot onderdeel geweest van ons basis principe. Om zo iedereen goed van dienst te kunnen zijn heeft ons kantoor zich verdiept in de diverse relatieproblematieken en communicatietechnieken welke van toepassing kunnen zijn bij een familie mediation. Want ondanks de beslissing van scheiding blijven jullie als ouders het middelpunt van de gezin of willen jullie als individu na het afsluiten van deze periode een goed gevoel overhouden aan deze periode, hoe moeilijk deze ook was. 

Als Mediation kantoor staan wij voor het creëren van meer begrip voor ieders standpunt en argumenten om zo samen naar een werkbare oplossing te zoeken waarin iedereen gelukkig is.